DietBox – Tárkonyos pulykamell vadas pisztáciával, spagettivel

20160624_125920

Alapvetően minden nap főzök itthon magamnak és a családnak is, amit megelőz az ötletelés és a bevásárlás is, melyek talán a kedvenc elfoglaltságaim lettek az évek során. Viszont én ezzel foglalkozom, sokatok pedig késő este kimerülten és éhesen tér haza, ilyenkor szoktak előkerülni a gyors tésztaételek, saláták vagy a pizza házhozszállítása. Most viszont mutatok Nektek egy sokkal jobb és kreatívabb megoldást, hogy levezessétek a napi feszültséget és jól is lakjatok.

20160624_125826

A DietBox, ami tulajdonképpen a KitchenBox egyik termékcsaládja, sokféle előre dobozolt, de még nyers ételt szállít házhoz, ingyenesen, melyeket előre meg tudod rendelni a hétre, amikor tudod, hogy húzós napod lesz. 
Tehát:
- kiválasztod az ételt 
- ez alapján bevásárolnak Neked
- kimérik a pontos mennyiségeket
- házhoz szállítják
- Te pedig gyorsan megfőződ

Azoknak, akik még csak barátkoznak a főzéssel, és még nem túl rutinosak, egy képes útmutató is lapul a dobozban, hogy mi után, mi következik, hogy biztos legyen a siker. A konyhátok felszereltségéhez mérten is tudtok ételt választani, hiszen a szükséges eszközöket is feltüntetik. 

20160624_125940

Kifejezetten tetszik, hogy az alapanyagok nincsenek előre felkockázva, illetve megpucolva, így egy kevés is munka van vele, ami előbb utóbb már rutinná fog válni.
Az általam készített tárkonyos pulykamell vadas, nagyon finomra sikerült, direkt mindent az alapján készítettem, ahogy az elő volt írva, nem raktam bele extra, itthoni hozzávalókat, csak azokat melyek a dobozban voltak. Mostantól biztos, hogy ecetes tárkonnyal és pisztáciával fogom magam is készíteni.

Köszönöm KitchenBox! 

 

No Comments Yet.